Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Jag skulle vilja vända på frågan och fråga "när togs språktesten bort". Min hustru kom till Sverige för 50 år sedan och fick för att bli svensk medborgare tentera muntligt och skriftligt i Svenska språket samt avsäga sig sitt tidigare medborgarskap.
2
Allmän diskussion - Socialdemokraterna / Canada Immigration
« Last post by saadahsan on March 27, 2018, 04:39:31 am »
The Canadian federal and provincial governments are constantly updating their programs to ensure that Canadian immigration is successful, both for newcomers and for Canada.There are currently more than 60 programs available for immigration to Canada. For that reason, everyone's path to Canadian immigration will be unique. For example, there are many different categories for professionals and workers under which you might qualify for your Canada Immigration permanent resident visa, including
http://www.saadahsan.com/
3
Bara för att leka med frågan, hur tror ni att dom andra partierna och civila svenskar skulle reagera och göra om det visade sig i nästa val att SD tog rollen som det största partiet i Sverige, gick om sossarna, moderaterna, allihopa. Skulle dom hoppa av hela politiken i protest? Flytta utomlands? Ta till sig SD:s åsikter?

Det är lättare att vara i opposition, klaga på regeringen, leta och hitta fel, hitta skelett i garderoberna och skulle sd bli största parti skulle oppositionen med alla dess "medarbetare" som facken, all pk-media kanske göra allt för att få till ett nyval efter att först försökt se till att sd´s sympatisiffror sjunkit rejält. Men då har vi förhoppningsvis (tillsammans med flera andra länder?) redan lämnat eu och återupptagit Sveriges gränskontroll.
4
Allmän politiska diskussioner / SVT stoppar invandrarkritiska grupper
« Last post by jan on September 10, 2017, 01:05:09 pm »
Nytt lågvattenmärke av Svt. Igår och idag publicerar gangrapesweden flera artiklar om nätterror mot invandringskritiska grupper bl a på facebook. Makarna Dellert m fl avlönas av Svt enbart för att kontrollera sociala medier och med fula metoder. De har bl a sidan #Jagärhär (+70.000 medlemmar)och där uppmanar de medlemmarna att leta rätt på och anmäla minsta lilla sk näthat som de i samlad trupp anmäler. Flera grupper har de fått nedstängda. Det därför är viktigt att sverigevänliga grupper på fb sköts ordentligt och hålls fria från artiklar och kommentarer som kan riskera massanmälningar samt att vi som själva skriver i dessa grupper och andra sociala medier o forum som tex detta gör det med förstånd och vettigt språkbruk.
Ska Svt syssla med sådant här (för våra licenspengar)?
   https://www.gangrapesweden.com/susannastubberodsvt.php     


#Jagärhär
 Gruppens beskrivning:
BESKRIVNING
Tänker du vad du borde säga eller vad du önskar att andra sa när du läser kommentarsfälten på nätet? Skulle du våga dela din åsikt oftare om du visste att det fanns andra i samma tråd som stöttade dig? Går du redan in och stör dem som sprider hat på nätet och önskar att du hade stöd från fler som sa ifrån?

#jagärhär är ett stöd till dem som aktivt vill gå in och bryta och störa dem som sprider hat. Vi säger vad vi själva tycker och tänker, vi kommer inte alltid att vara överens i sakfrågor, men vi står enade för öppenhet, respekt och det goda samtalet.

#jagärhär handlar inte om att få andra att ändra sin åsikt. Det handlar om att våga och orka säga sin egen. Att visa att jag är här, och kanske är det någon annan därute som får kraft och hopp av min närvaro.

När modet sviktar eller orken att gå in i ett samtal saknas, hjälper vi varandra att vässa argumenten med kalla fakta. Men vi behöver inte alltid tänka ut något smart att säga, det viktiga är att vi tar plats och finns där i flödet. Är närvarande.

Det kanske är självklart men bör ändå sägas; när vi kommenterar är det av yttersta vikt att vi inte själva sprider fördomar, hat, skvaller, rykten eller nedlåtande kommentarer.

Tagga gärna dina inlägg och kommentarer med #jagärhär. Det markerar att vi varit där, och är även ett sätt för oss att hitta varandra och varandras inlägg.

Du kan själv ansöka om medlemskap eller bli tillagd av en vän.
Om du har en tydlig, trovärdig offentlig profil och en historik på Facebook utan hatiska, rasistiska och sexistiska uttalanden eller sympatier blir du insläppt. När du blivit medlem; Läs i det fastnålade inlägget om hur du kommer igång!

https://www.facebook.com/groups/548170525365320/

                                                                                                                           
5
Allmän politiska diskussioner / Left4Photo - > Rapport24.com
« Last post by JF on August 27, 2017, 12:38:40 pm »
Nu har Left4photo.com flyttat in till www.Rapport24.com
6
Jag tror FEL vet att Sverige skulle bli ett tryggt land igen, vi skulle kunna gå ut på nätterna våra kvinnor skulle inte bli våldtagna, men OM mot alla odds att Sosse packet får sitta kvar, ja du Super8 då får du konvertera till muslim, hur kommer det kännas för dig.
7
Allmän politiska diskussioner / Ebola i Sverige
« Last post by SD on August 25, 2017, 07:03:05 am »


Mörkar... Igen.. Det skulle inte vara första gången och jag blir inte förvånad om det är så... Jävla idioti, ta in sjuka smittspridande människor.... Vakna för tusan.. Ska ni förstöra hela Sverige??

Världen har dålig beredskap för pandemier!
Experter är överens om att vi måste vänja oss vid att pandemier kommer att utvecklas och sprida sig över världen. Frågan är bara när och vilka typer av sjukdomar som de för med sig. Problemet är att världens länder vidtar alltför få åtgärder för att stoppa pandemierna i tid. Skriver YLY

Ebola-övningar mörkas i Sverige, I tysthet övas det för Ebola- pandemi i Sverige pga Asylafrikaner som inte genomgår hälsokontroller, något som media inte tar upp i Sverige, utan allt sker i skymundan! Finland tar däremot upp det i media!...Bara en av sakerna som mörkas av myndigheterna. Sker en hel del saker som skulle få vilken svensk person i detta landet att bokstavligen svimma av förfäran...

http://left4photo.com/11/post/2017/08/mrkar-vra-folkvalda-igen.html
8
Allmän politiska diskussioner / Sverige via Finland
« Last post by JF on August 24, 2017, 07:43:46 am »
Tusentals asylsökande i Finland planerar att i början av september ta sig över gränsen till Sverige. Gruppen består till största del av irakier som hört att Sverige inte utfärdar lika många avslag på asylansökningar som Finland. Skriver Nyheteridag.se

Ja vanstern står nog redan med filtar och mat och väntar in de stackarna. De måste ju välkomnas till det fria landet, Problemet för dem är att i princip inget land idag ger några flyktingar från Irak asyl. Irak anses säkert. Så även om de drar till Sverige så lär de inte få asyl. (Kan man hoppas)

De får naturligtvis ej flyttas från ett EU-land till ett annat. Bedömer man i Finland att de ska ut så är det givetvis till hemlandet eller närlandet....Skulle inte förvåna om det räknas som asylskäl att efter det som hänt i Åbo så räknas muslimer som en utsatt grupp för förföljelse. Finnarna tvekar inte till skillnad från oss att sätta ned foten.

Vad tror du? Hur kommer Sverige att hantera detta? Kommer man att följa Dublinförordningen och skicka tillbaka alla?
http://left4photo.com/11/post/2017/08/sverige-via-finland.html
9
Kanske Moderaternas fullständiga nonchalans mot oss och du undrar hur framtiden ser ur ??? Låt oss se det efter valet 2018 för nu ser det inte ljust ut >:(
Jag bara väntar på dom där 51% INGET annat önskas :-X
10
Allmän politiska diskussioner / Sossarnas lögner
« Last post by Christer on August 22, 2017, 07:21:54 am »
Ni mins väll Nyheter idags avslöjande om inte se länken nedan (ÄLSKAR DENNA TIDNING)
https://nyheteridag.se/fortifikationsverket-staller-in-bokad-intervju-efter-avslojandet-du-valde-att-bryta-overenskommelsen/

CHANG FRICK KOMMENTERAR
Av principiella skäl kan vi inte låta en myndighet styra när och hur vi publicerar material. Jag förklarade över både mejl och i telefonsamtal att vi kommit så långt med vår granskning att vi bedömde att vi kunde publicera.

Givetvis vill jag ha en intervju med Fortifikationsverket, varför jag var positiv till förslaget. Samtidigt är jag svävande och vag i samtalet vad det gäller att vänta med publicering. Ett sådant löfte i en sådan här situation kan vi inte lämna. Därmed finns ingen "överenskommelse" att ta fasta på. Det bör en kommunikationschef förstå.

Det finns många viktiga frågor att ställa till Fortifikationsverket om ritningarna på skyddsobjekt som lämnats ut till Kina. Jag hoppas att myndigheten är villiga att ompröva sitt beslut att neka oss intervjuer.
Chang Frick
Chang Frick

https://nyheteridag.se/ritningar-pa-tusentals-svenska-militarbyggnader-har-lamnats-ut-till-kina-allt-pekar-pa-skyddsobjekt/
Pages: [1] 2 3 ... 5