Author Topic: SVT stoppar invandrarkritiska grupper  (Read 43 times)

jan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
SVT stoppar invandrarkritiska grupper
« on: September 10, 2017, 01:05:09 pm »
Nytt lågvattenmärke av Svt. Igår och idag publicerar gangrapesweden flera artiklar om nätterror mot invandringskritiska grupper bl a på facebook. Makarna Dellert m fl avlönas av Svt enbart för att kontrollera sociala medier och med fula metoder. De har bl a sidan #Jagärhär (+70.000 medlemmar)och där uppmanar de medlemmarna att leta rätt på och anmäla minsta lilla sk näthat som de i samlad trupp anmäler. Flera grupper har de fått nedstängda. Det därför är viktigt att sverigevänliga grupper på fb sköts ordentligt och hålls fria från artiklar och kommentarer som kan riskera massanmälningar samt att vi som själva skriver i dessa grupper och andra sociala medier o forum som tex detta gör det med förstånd och vettigt språkbruk.
Ska Svt syssla med sådant här (för våra licenspengar)?
   https://www.gangrapesweden.com/susannastubberodsvt.php     


#Jagärhär
 Gruppens beskrivning:
BESKRIVNING
Tänker du vad du borde säga eller vad du önskar att andra sa när du läser kommentarsfälten på nätet? Skulle du våga dela din åsikt oftare om du visste att det fanns andra i samma tråd som stöttade dig? Går du redan in och stör dem som sprider hat på nätet och önskar att du hade stöd från fler som sa ifrån?

#jagärhär är ett stöd till dem som aktivt vill gå in och bryta och störa dem som sprider hat. Vi säger vad vi själva tycker och tänker, vi kommer inte alltid att vara överens i sakfrågor, men vi står enade för öppenhet, respekt och det goda samtalet.

#jagärhär handlar inte om att få andra att ändra sin åsikt. Det handlar om att våga och orka säga sin egen. Att visa att jag är här, och kanske är det någon annan därute som får kraft och hopp av min närvaro.

När modet sviktar eller orken att gå in i ett samtal saknas, hjälper vi varandra att vässa argumenten med kalla fakta. Men vi behöver inte alltid tänka ut något smart att säga, det viktiga är att vi tar plats och finns där i flödet. Är närvarande.

Det kanske är självklart men bör ändå sägas; när vi kommenterar är det av yttersta vikt att vi inte själva sprider fördomar, hat, skvaller, rykten eller nedlåtande kommentarer.

Tagga gärna dina inlägg och kommentarer med #jagärhär. Det markerar att vi varit där, och är även ett sätt för oss att hitta varandra och varandras inlägg.

Du kan själv ansöka om medlemskap eller bli tillagd av en vän.
Om du har en tydlig, trovärdig offentlig profil och en historik på Facebook utan hatiska, rasistiska och sexistiska uttalanden eller sympatier blir du insläppt. När du blivit medlem; Läs i det fastnålade inlägget om hur du kommer igång!

https://www.facebook.com/groups/548170525365320/

                                                                                                                           
« Last Edit: September 10, 2017, 04:32:14 pm by jan »

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+