Author Topic: Välkommen till Moderaternas samlingsforum !  (Read 33 times)

SD

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 19
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Välkommen till Moderaternas samlingsforum !
« on: August 20, 2017, 06:30:15 pm »
Välkommen till Moderaternas samlingsforum !

Välkommen till Svenskpolitik, ett forum för diskussioner, nyheter och artiklar som berör svensk politik.
Vi strävar framförallt efter konstruktiv debatt. Alla politiska åsikter är välkomna, men försök hålla en neutral och saklig nivå på diskussionen även om du inte håller med andras åsikter!

I denna forum finns vi som är toknöjda med Moderaternas!

*Vi håller forumen ren och snygg, om ni märker att någon inte riktigt verkar höra hemma här så vänligen gör oss uppmärksamma på detta.

*Rasism tar vi såklart avstånd ifrån och inlägg där det förekommer raderas, upprepas det från samma person får denna lämna gruppen. Jag vet att de flesta av oss ser detta som en självklarhet, men jag skriver det här ändå så det inte finns några oklarheter

*Du ansvarar själv för den tråd som du startar. Märker du att tråden spårar ur så vill vi att du anmäler den till oss administratörer så vi får granska den. Trådar som spårat ur tas i allmänhet bort tillsammans med de personer som orsakat urspårningen. Skulle det förekomma flera inlägg som länkar till samma sak tas alla utom det äldsta inlägget bort. Det är alltså bra att innan man postar ett inlägg med länk kolla upp ifall någon annan redan postat samma länk.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+